Aklınız ve kaskınız başınızda olsun

Alanya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği kask kullanımına dikkat çekmek ve şehre gelen turistlerin kendilerini güvende hissetmeleri için çalışma başlattı

ÇALIŞMALAR kapsamında Atatürk ve Damlataş Cadde'leriyle, 25 Metrelik Yol'daki resim sehpalarına kaskla ilgili 3 dilde uyarıcı  200 afiş yapıştırıldı. Ayrıca şehre gelen turistlerin kendilerini güvende hissetmeleri için İngilizce, Almanca, Rusça ve Arapça üzerinde 'Alanya'ya hoşgeldiniz' yazan afişler yapıştırıldı.

30 Haz 2016 - 10:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber