Akkaya’dan açılışa davet

KOOPERATİF Başkanı Ali Akkaya, Kadıpaşa Mahallesi, Yakar Sokak, Görgülü Apartmanı altına taşınan yeni kooperatif binasının açılışına vatandaşları davet etti.

Açılışa Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun yanı sıra çok sayıda davetli ve vatandaşın katılacağın tahmin ediliyor. Mülkiyetini satın almış oldukları kooperatifin taşınma işlemlerinin tamamlandığını söyleyen Akkaya, "Yeni binamızın açılışını 12 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Kooperatifimiz faaliyetlerine yeni yerinde devam ediyor. Bina, mülkiyeti ve tadilatıyla beraber yaklaşık 700 bin TL'ye mal oldu. 900 civarında da esnaf ve sanatkarımız var. Aslında biz kredi kefalet kooperatifleri olarak esnafın çok fazla kredi kullanmasını arzu etmiyoruz. Ama hepiniz takdir edersiniz ki kredi kullanmadan da yatırım yapılmıyor. İş kurulmuyor. Hazinenin aktardığı çerçevede, esnaflarımızdan gelen talepler doğrultusunda kredi kullandırmaya devam edeceğiz" dedi.

#

10 May 2012 - 01:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber