AKEDAŞ yaza hazırlanıyor

Elektrik tüketiminin yoğun olduğu yaz dönemine hazırlanan AKEDAŞ Gazipaşa İşletme Müdürlüğü, Yeşilyurt, Kahyalar, Beyobası, Çobanlar, Korubaşı, Çığlık, Macar ve Pazarcı mahallelerinde bakım-onarım çalışmalarını tamamladı

GAZİPAŞAİşletme Müdürü Ömer Anıl Tok, mütemadiyen hat bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Tok şunları söyledi: "Yeşilyurt Mahallesi'nde hat bakımı yapıldı ve hatlara temas eden ağaçlar kesildi. Kahyalar Mahallesi'nde gerilim düşümünden dolayı 4 direk arasında iletkenler değiştirildi ve işletme topraklamaları yapıldı. Yıkık ya da sabit olmayan direkler düzeltildi. Beyobası Mahallesi'nde hat bakımı, Parafudr değişimi ve sarkan hatların gerdirilmesi yapıldı. Çobanlar Mahallesi'nde ağaç kesimi, direk deplasesi, Parafudr değişimi ve sarkan hatların gerdirilmesi yapıldı. Korubaşı Mahallesi'nde hat bakımı, sarkan hatların gerdirilmesi, ağaç kesimi ve direk düzeltmesi yapıldı. Çığlık Mahallesi'nde hat bakımı, ağaç kesimi ve sarkan hatların gerdirilmesi yapıldı. Macar Mahallesi'nde yine hat bakımı, ağaç kesimi ve sarkan hatların gerdirilmesi yapıldı. Pazarcı mahallesinde itfaiye ile üniversite arasında bulunan 4 direk arasında sarkan hatlar gerdirildi ve ağaç kesimi yapıldı. Ayrıca aynı mahallede site içlerinde kalan direklerin demontajdan montajı yapıldı. Gazipaşa merkezde dilekçeye istinaden can ve iş güvenliği açısından tehlike arz eden muhtelif yerlerde direk deplasesi yapıldı. Yine merkezde muhtelif yerlerde Parafudr ve pano bakımları yapıldı, İşletme topraklaması ölçüldü ve gerekli düzenlemeler yapıldı. Gazipaşa Alanya D400 Karayolu üzerinde arızalı armatürlerin değişimi ve tamiratı yapıldı."

01 Nis 2016 - 17:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Halit özsagır - Akedaş Karacasu tokinin sokak aydınlatmalarının yapamıyordu şehri yaza hazırlasın birde 186 diye vatandaş gırgır geçme hattı kurmuşlar bizimle güzel güzel eğleniyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Nisan 17:10

Çorum Haber