Akdeniz’de "Mono" dönemi

Akdeniz Elektrik, Mono Elektrik bayiliğini aldı. İşletme sahibi Çetin, Mono Elektrik ürünlerini almak isteyen elektrikçilerin işyerlerine uğramalarının onların avantajına olacağını söyledi

Mustafa ADIYAMAN

AVSALLAR Mahallesi'nde faaliyet gösteren Mehmet Remzi Çetin'in sahibi olduğu Akdeniz Elektrik, elektrik malzemeleri sektörünün önde gelen firmalarından Mono Elektrik'in Batı Alanya bayiliğini aldı. Avsallar Mahallesi, Hatiboğlu Sokak'ta faaliyet gösteren Akdeniz Elektrik'in Sahibi Mehmet Remzi Çetin, Mono Elektrik mamulleri olan anahtar, priz, fiş, sigorta kutusu ve grup priz almak isteyen meslektaşlarının kendilerine uğramalarının menfaatlerine olacağını söyledi. Çetin, "15 daire ve üzeri inşaatların elektrik malzemelerini Mono Elektrik ürünlerinden alan müşterilerimizin firma isimlerini ücretsiz olarak anahtarlara yazdırıyoruz. 2002 yılından bu yana Akdeniz Elektrik olarak elektrik malzemeleri satışı, tesisat, taahhüt, bakım ve onarım dallarında faaliyet gösteriyoruz. Bizleri bugünlere getiren tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

15 May 2014 - 18:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber