Akdeniz'de balık bereketi

Alanya'da tekneyle denize açılan amatör balıkçının tuttuğu 22 kilogram ağırlığındaki pörtlek balığı görenleri şaşırttı

ALANYA’da Ahmet Ergin’in sahibi olduğu Akdeniz Av Galerisi dükkanına gelen Remzi Uslu, tekneyle balığa çıkacağını ve bunun için sağlam malzemelere ihtiyacı olduğunu söyledi. Gerekli malzemeleri alan Uslu, tekneyle açıldığı Akdeniz’de 22 kilogram ağırlığında pörtlek balığı yakaladı. Şaşkınlığını gizleyemeyen Uslu, kıyıya çıkar çıkmaz ilk iş olarak kendisine malzemeleri satan Ergin’i ziyaret etti. Uslu, yıllardır amatör olarak balıkçılıkla uğraştığını belirterek, "Malzemelerimi aldıktan sonra denize açıldım ve bu kocaman balığı yakaladım. Mutluluğumu paylaşmak adına Ergin’i ziyaret etmek istedim" dedi.

Dükkan önünden geçen vatandaşlar bir süre dükkan önünde sergilenen balığı şaşkınlıkla izledi.

17 Ara 2014 - 06:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ozcan BiRBiL - Uğurlu sokağa bir gelip bakın içler açısı bir durum1995 yılında beri bu sokakta oturuyorum hiç belediye hizmeti almadık. Evimizin önündeki tratuari bile kendimiz yaptırdık önümüzdeki boş arsa mezbelelik. Bu havafa bile uyuşturucu müptelası biri açıkta yatıyor ben şahsen defalarca belediye Ye yazmama rağmen netice anlatacak o kadar şey varki bazen gülüyorum. Belediyecilik sıfır her kez makamında sıcak odasında oturup keyif yapıyor. Bu sevimli kasabamizda dokunulmazlığı olan kişiler var. Eski belediye reisi isteklerimize az da olsa cevap veriyor yenisi dilekceme bile cevap verme lütfunda bulunmadı bu ne biçim belediyecilik? Daha çok şey var ama yoruldum. Yazdım ama ümidim yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Aralık 06:47

Çorum Haber