AK Parti'yi yasa boğan ölüm!

Ankara’nın Bala Belediye Başkanı Ak Partili Halil İbrahim Gürbüz, 5.5 ay önce geçirdiği trafik kazası sonucu tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde kurtarılamadı.

BALA'DA

bir dönem MHP’den belediye başkanlığı yapan, ikinci dönemde partisinden isitifa edip Ak Parti’ye geçen ve 3 dönem üst üste ilk kez kazanan Belediye Başkanı olan Halil İbrahim Gürbüz, 6 Ekim 2015 tarihinde Gölbaşı İlçesi yakınlarında İncek Bulvarı’nda kendisinin kullandığı makam aracı, TIR ile çarpıştı. Kazada, eşi ve kızının da bulunduğu ve hafif yaralandığı kazada makam aracını kullanan Başkan Gürbüz’ün dili dirsek borusunu kapatması nedeniyle oksijensiz kalan beyninde pıhtılar oluştuğu belirlendi. Kaza sonrası yaklaşık 15 dakika kalbi duran Başkan Gürbüz, hastaneye kaldırılmadan gelen 112 Acil Servis doktorlarınca yapılan kalp masajı sonucu yeniden hayata döndürülmüştü. Gürbüz, kaldırıldığı hastanede uzun süredir fizik tedavi görüyordu. Başkan Gürbüz, tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakımında kurtarılamadı.

MELİH GÖKÇEK'TEN İBRAHİM GÜRBÜZ AÇIKLAMASI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Twitter adresi üzerinden bir açıklama yaptı. Gökçek, açıklamasında "Bala Belediye Başkanımız İbrahim Gürbüz uzun süredir Gazi Hastanesi'nde yatıyordu. bugün hakk'ın rahmetine kavuştu. Kendisine Cenab'ı Hak'dan rahmet diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun. Ailesine sabırlar diliyoruz" dedi.

HALİL İBRAHİM GÜRBÜZ KİMDİR?

1962 Balâ Doğumlu İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Bala'da Tamamlamıştır. askerlik Görevinin Ardından Emniyet Teşkilatında Göreve Başlamıştır. 20 Yıl Hizmet Verdiği Bu Teşkilattan 2004 Yılında Balâ Belediye Başkanlığına Aday Olmak İçin Görevinden İstifa Etmiştir. Yapılan Seçimlerin Ardından Balâ Belediye Başkanlığı Görevine Seçilmiştir.

Halâ Balâ Belediye Başkanlığı Görevini Yürütmektedir. 2014 Yılı Adalet ve Kalkınma Partisi Balâ Belediye Başkanlığına Aday Adayı Olmuş ve Adalet Kalkınma Partisinden Aday Olarak Seçilmiştir.

2014 Mart Yerel Seçimlerinde Tekrar Balâ Belediye Başkanı Olarak Seçilerek 3. Dönem Balâ Belediye Başkanlığına Devam Etmektedir.

25 Şub 2016 - 17:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber