Ak Köprü yarın açılıyor

Dim Vadisi'ndeki Ak Köprü'yü bu Cuma saat 16.00'da Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Türel birlikte açacak

Haber: Alper KUTAY

ALANYALI Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKP Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katıldığı törenle temeli 2015 yılının Ekim ayında atılan ve 16 ay gibi rekor bir sürede tamamlanan Ak Köprü, 17 Mart Cuma günü törenle açılıyor. Dim Vadisi'ndeki 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan 191 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki Ak Köprü, KDV hariç 6 milyon 871 bin TL'ye inşa edildi. Açılış törenine, son dönemde tüm dünyanın konuştuğu bir isim haline gelen Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in birlikte katılacağını söyleyen Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, tören öncesi Çavuşoğlu ile Türel'in Alanyaspor ile yer tahsisi için yapılacak protokol anlaşması törenine katılacağını, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'nun ziyaret edileceğini, Adalet Bakanlığı ile Alanya Cezaevi'nde kalan hükümlülerin çeşitli iş kollarında istihdam edilmesine yönelik protokol anlaşması töreni düzenleneceğini, açılış sonrası ise Türel'in Alanya'daki basın mensuplarının da katılacağı bir açık oturuma katılarak Alanya halkının merak ettiği soruları yanıtlayacağını bildirdi.

16 Mar 2017 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Barbaros - Hayırlı uğurlu olur inşAllah.cok güzel bir hizmet. Emeği geçenlere teşekkürler.sağol MENDERES TÜREL başkan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 00:00

Çorum Haber