Ak Gençlik yöneticileri kırsalda halkta buluştu

AKP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Özal Durna, ekibiyle birlikte Orhan ve Beyreli'yi ziyaret etti

Haber: Alper KUTAY

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve ekibi, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala kırsal mahallelere yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yardımcısı Özal Durna önderliğindeki bir ekip dün Alanya'ya en uzak yerleşim birimlerinden olan Orhan ve Beyreli Mahallesi'ni ziyaret etti. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyip not alan Özal Durna ve ekibi, vatandaşların iftar sofrasına da konuk oldu.

DİM WEB TV UYGULAMASINI İNDİRDİNİZ Mİ?

Haberleri ve canlı yayınları ile gündemi belirleyen Alanya'nın yeni nesil televizyonu DİM WEB TV izlemek artık çok kolay. 
Samsung, LG vb android telefonlar için PLAY STORE'dan ( https://play.google.com/store/apps/details?id=dimtv.tv.dimtv )
İphone telefonlar için APPLE STORE'dan (https://appsto.re/tr/9mYpkb.i) indirebilirsiniz.
İyi seyirler.

23 Haz 2017 - 22:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber