Air Seychelles yüksekten uçtu!

Etihad Havayolları'nın yüzde 40 hissesine sahip olduğu Seyşeller Cumhuriyeti'nin ulusal havayolu şirketi Air Seychelles, geçtiğimiz yıla oranla net karını yüzde 171 artırarak 2013 yılında 3 milyon ABD Doları kar elde etti

ŞİRKET,

2013 yılında gelirlerinde bir önceki yıla oranla yüzde 107 artış sağlayarak 88,7 milyon ABD Doları ciroya, yolcu rakamlarında ise toplamda 352 bin 474'e ulaştı. Karlılıkta ikinci yılını geride bırakan Air Seychelles, 2013 yılında 5 bin 529 ton kargo taşıyarak bir önceki yıla oranla yüzde 159 gibi büyük bir oranda artış elde etti.

2013 yılında Mart ayında siparişi verilen ikinci Airbus A330-200 model uçağın alınmasıyla yolcu sayısında büyük artış sağlandı. Yine aynı ay içinde Hong Kong'a haftada 3 uçuş gerçekleştirilmeye başlandı; Abu Dabi, Johannesburg ve Mauritius uçuşlarının ise sayısı artırıldı. Şirket ayrıca Abu Dabi ile olan karşılıklı uçuşları haftada dört seferden yediye yükseltti. Abu Dabi, 90 bin 746 yolcu ile 2013 yılında Air Seychelles'in en yoğun destinasyonu oldu.

34 NOKTAYA UÇUYOR

Air Seychelles 2013 yılında AirBerlin, Czech Airlines, South African Airways ve Cathay Pacific Airways ile ortak uçuş anlaşmaları imzalayarak uçuş ağını 19'dan 34'e yükseltti. Skytrax tarafından 4 yıldız derecesini almaya layık görülen Air Seychelles, bu unvana sahip olan 35 havayolu şirketinden biri oldu. Kaynak: www.kokpit.aero

11 Nis 2014 - 10:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber