'Aile Üniversitesi' başlıyor

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ve Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü'nün birlikte yaşama geçireceği 'Aile Üniversitesi Projesi' için başvurular başlıyor

DAHA önce karşılıklı anlaşmayla mutabakata varılan projenin geldiği aşamalar ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması amacıyla Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nı makamında ziyaret etti.
6 KONU İŞLENECEK 
Ebeveynlere yönelik eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarıyla farkındalık yaratmak için ALKÜ ile Alanya Kaymakamlığı Soysal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen 'Aile Üniversitesi Projesi'nde son hazırlıklar tamamlandı. Katılımın ücretsiz olacağı ve eğitim sonunda katılımcılara sertifika verileceği proje Aralık ayında başlayacak. Cumartesi-pazar ve pazartesi-perşembe günleri olmak üzere iki ayrı grup olarak 3 haftalık periyotlarla devam edecek olan eğitimlerde 6 konu başlığı işlenecek. 
ÖĞRETİM ÜYELERİ DERS VERECEKLER
ALKÜ Öğretim üyelerinin eğitim vereceği projede, Yrd. Doç. Dr. Ercüment Okutmuş, 'Aile Bütçesi', Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Avsallı, 'Aile Hukuku', Yrd. Doç. Dr. Engin Üngüren, 'Girişimcilik', Yrd. Doç Dr. Zuhal Gökdemir, 'Ebeveyn Çocuk İlişkisi ve İletişim', Prof. Dr. Bülent Tasbaş, Yrd. Doç. Dr. Durkadın Demir Ekşi, Yrd. Doç. Dr. Hasan Basri Savaş, 'Aile Sağlığı' ve Alanya Müftüsü Mustafa Topal, 'Manevi Değerler' konularında bilgiler verecekler. 
İSTEYENLER KATILABİLECEK
ALKÜ Kestel Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlar, detaylı bilgiler almak ve başvuruda bulunmak için Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü Eğitim ve Danışmanlık Birimi’ne müracaat edebilecekler.

25 Eki 2016 - 23:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber