AHEP’te Ferman rüzgarı esti

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) , 2010 yılında ülkemizi Eurovision şarkı yarışmasında temsil eden sevilen grup Manga’nın solisti Ferman Akgül ‘ü ağırladı

AHEPÜniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Zeynep Üstün Onur’un eski öğrencisi olan Mimar Ferman Akgül ve aynı Gazi Üniversitesi  Mimarlık bölümü 2007 mezunları ve akademisyenler, mezuniyetlerinin 10. Yılı nedeniyle Alanya’da buluşarak özlem giderirlerken AHEP’li öğrencilere çok özel anlar yaşattılar.
'BİNALARDAN İLHAM ALDIM'
Ferman Akgül’ün hazırladığı 'Müzik ve Mimarlık' konulu  sunumu öğrencilerin oldukça ilgisini çekti.  Müzik ve  imarlığın bir çok ortak yönü olduğunu anlatan Akgül,  bazı şarkılarını binalardan ilham alarak yaptığını anlattı. Akgül sonrası kürsüde yerini alan  2008 yılında TMMOB 'nin en büyük ödülü olan Sinan Ödülü'nü alan  Ziya Tanalı da birikimlerini gençlerle paylaştı. Konferans salonunda gerçekleşen programın ardından AHEP Üniversitesi öğrencileri ve Ferman Akgül birlikte özel bir dinleti yaptılar.  Öğrencilerle bir arada böyle samimi bir  ortam yaşamaktan oldukça keyif aldığını belirten Akgül gençlerin yoğun ilgisine karşılık vererek fotoğraflar çektirdi.

28 Nis 2017 - 14:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber