AHEP Vakfı TL'ye sahip çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yastık altındaki dolarların bozdurulmasına yönelik çağrısına Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP)  Vakfı da uydu. Vakıfın hesabında bulunan dövizin bozdurulduğunu ifade eden Alanya Kaymakamı ve aynı zamanda Alanya HEP Vakfı Başkanı Dr. Hasan Tanrıseven, "Bütün herkes bu çağrıya kulak vermeli" dedi

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Milli Ekonomi ve Türk Lirasını güçlendirmek için "Milli Paramız TL'ye Karşı Döviz Bozdurma Kampanyası"na AHEP Vakfı'ndan destek geldi. Vakıf, hesaplarında bulunan döviz mevduatlarından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kampanyasına destek amacıyla Türk Lirasına çevirdi. 
 'CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇAĞRISINA KULAK VERDİK'
Konu ile ilgili açıklama yapan Alanya Kaymakamı ve Alanya HEP Vakfı Başkanı Dr. Hasan Tanrıseven şunları kaydetti: " Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Ekonomi ve Türk Lirasını güçlendirmek için 'Milli Paramız TL'ye Karşı Döviz Bozdurma Kampanyası' başlattı. Bizler de bu kampanyaya vakıf olarak bütün varlığımızla destek olma kararı aldık. Bütün herkes Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın çağrısına kulak vermeli."
' GÜÇLÜ ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ'
AHEP  Üniversitesi emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirten Kaymakam Tanrıseven, "Vakfımızın ana unsuru olan AHEP Üniversitemize, Vakfımız destek olmaktadır. Vakıf olarak AHEP Üniversitesi'ne destek olmaya devam edeceğiz. Üniversitemiz yoluna emin adımlarla güçlü bir şekilde devam ediyor. YÖK, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi için yeni bölümler açılmasına onay erdi. Yeni, Yüksek Lisans bölümleri açıldı. Öğrenciler yüksek oranda kontenjanları doldurdu. Bu gelişmelerle birlikte daha da güçlendik."
Tanrıseven,  AHEP Vakfı'nın  Mahmutseydi Mahallesine ve  Mahmutseydi'de bulunan ilk ve ortaokuluna desteklerinin sürdürdüğünü ifade etti.

08 Ara 2016 - 11:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber