AHEP öğrencileri hayata hazırlıyor

AHEP Üniversitesi, öğrencilerinin inovasyonel düşünmelerini geliştirmek için bir etkinlik başlattı

ALANYA Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, İşletme Yönetimi dersinde inovasyonel düşünmeyi geliştirmeye yönelik olan ‘Marshmallow Challange’ etkinliğini gerçekleştirdi. Spagetti çubuğu, bant ve ip kullanarak oluşturdukları kulelerin en üstüne bir adet marshmallow koyarak en yüksek kuleyi kurmaya çalışan öğrenciler bu uygulama ile birlikte eğlenceli zaman geçirirken, aynı zamanda etkili örgüt yönetimi konusunu deneyimleyerek öğrendiler. Öğrenciler bu uygulama sayesinde ileride yönetici olduklarında hem bir ekip yönetme, hem de ekip çalışması yaparken bütünün bir parçası olarak hep birlikte sonuca ulaşma konusunda deneyim sahibi oldular. Çalışmanın amacı hakkında bilgiler veren AHEP yönetimi, öğrencilerin etkin ve etkili iletişim ile kısa sürede verilen bir hedefi en efektif şekilde yerine getirirken, takım çalışmalarında ve liderlik konusunda öğrendikleri iletişim teknikleriyle karar verme süreçleri ve problem çözme yöntemlerini uygulamalı olarak test etmeleri olduğu vurgusunu yaptılar. Yetkililer "Birinci sınıf öğrencilerine bu çalışma titizlikle yaptırılarak, mezun olduklarında çok yönlü yöneticiler olmaları hedeflenmiştir" dediler.

08 Ara 2016 - 20:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber