AHEP'lilerden özel faaliyet

Son yıllarda gönüllülük faaliyetleriyle adından söz ettiren Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP), Dünya Gönüllüler Günü ve Dünya Engelliler Günü ile ilgili yapılan faaliyetlere yoğun katılım sağladı

İLK olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için gerçekleşen etkinliklere katılan Alanya HEP Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri, özellikle engelli çocuk ve gençlerin güzel bir gün geçirmeleri için çalıştılar. Bu sene 7.’si gerçekleştirilen Alanya Noel Pazarı’na katılan HEP’li öğrenciler, Alanya HEP Üniversitesi mutfak dersleri öğretim elemanı olan ve geçtiğimiz yıl Türkiye’yi Avrupa`da Bocuse D`or yarışmasında temsil eden şef Mutlu Şevket Yılmaz danışmanlığında “Alanya Avokadosu” kullanarak çeşitli tarifler hazırladılar.
AVOKADO BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Alanya Turizm İşletmecileri Derneği (ALTİD) ve Alanya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü destekleriyle katıldıkları Noel Pazarı etkinliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan tariflerle Alanya avokadosu kullanılarak sunulan özel ürünler katılımcıların yoğun ilgisini gördü.  Gönüllü Topluluğu başkanı olarak görev alan Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencisi Berke Sivri, gönüllülük faaliyetlerinin önemine değinmek için yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
'HER ZAMAN GÖNÜLLÜ KALIN'
“Sosyal sorumluluk bilincini oluşturma ve gönüllü çalışmaların önemini göstermek için her yıl 5 Aralık’ta kutlanan Dünya Gönüllüler Günü biz Alanya HEP Üniversitesi öğrencileri açısından da önemli bir değere sahip. Üniversitemizin ve yerel kaynakların destekleriyle geçtiğimiz yıl yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projeleri bizlerin her zaman mutlu ve topluma yararlı hissetmesini sağladı. Problemlerin, eksikliklerin, engellerin üstesinden birlik olarak gelinebileceğinin farkında olan bizler, güldürdüğümüz bir çocuk yüzünün bize verdiği başarı hissini ve yüreklerimizde bıraktığı izleri gururla taşımaya devam ettik, edeceğiz. Bu haklı gururu yaşamanız, gülen gözler görmeniz, geleceğe ışık olacak nesillere küçük de olsa faydalı olmanız ve gönüllü kalmanız dileğiyle.”

06 Ara 2016 - 20:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber