AHEP'liler geleceğe emin adımla ilerliyor

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi öğrencileri Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Eurodesk hakkında Esen Çetin tarafından düzenlenen konferansta parlak bir geleceğe bir adım daha yaklaştı.

AHEP Üniversitesi öğrencileri,  Time to Move etkinlikleri hakkında bilgiler alırken, yurt dışına çıkma, bir uluslararası projede yer alma fırsatı elde edip, Avrupa'yı keşfetme ve gelecekleri için ihtiyaçları olan deneyimi elde edebilecekleri bir program sunulması imkanını yakaladı. 

YURT DIŞINDA DENEYİM İMKANI 
33 Avrupa ülkesinde  faaliyette bulunan Eurodesk Bilgi Ağı'nın Türkiye'de de Türk Ulusal Ajansı bünyesinde 2008 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmekte olduğunu belirten Çetin, öğrencilere "Birkaç ay için bir başka ülkede gönüllülük? Bir sömestrliğine okul değişimi? Yurt dışında staj? Hepsi bizden" diyerek büyük ilgi topladı. Çetin, detaylıca bu projede öğrencilere nasıl yer alabileceklerini anlattı.

24 Eki 2016 - 11:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber