Ağa Yaylası'na asfalt jesti

Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya 25 kilometre uzaklıkta bulunan, turistlerin de yoğun ziyaret ettiği ve kamuoyunda "Ağa Yaylası" olarak da bilinen Gedevet Yaylası Deretürbelinas Mevkii'ndeki yolu asfaltladı

ANTALYABüyükşehir BelediyesiKırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Antalyalıların yazın yoğun olarak ziyaret ettiği yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Alanya’ya 25 kilometre mesafede Toroslar’ın zirvesinde bulunan ve kamuoyunda "Ağa Yaylası" olarak da bilinen Gedevet Yaylası’nın Deretürbelinas Mevkii'nde yerleşim yeri içinde bulunan bozuk durumdaki 2 kilometrelik bölümü satıh asfaltla kapladı. Ramazan Bayramı öncesi yolun altyapısını hazırlayan ekipler, kısa sürede yolu asfaltla buluşturdu. Binlerce kişinin yerleşim alanı olan, ayrıca turistlerin de günübirlik turlarla ziyaret ettiği yayladaki asfalt çalışmaları vatandaşları sevindirdi. Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Dereköy Muhtarı Hüseyin Uysal, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Bölgede evleri bulunan vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e hizmetinden dolayı teşekkür etti. Güney, Alanya’da Büyükşehir’in sorumluluk alanı içinde yer alan merkez ve kırsal yollarda yoğun bir çalışma sürdürdüklerini ifade ederek, önümüzdeki günlerde altyapısı tamamlanan İmamlı ve Taşatan Mahallesi'nin yollarını da asfaltlayacaklarını müjdeledi.

29 Tem 2015 - 16:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

kerim - Yücel asfalt işini Menderes'e mi kaptırdı yoksa ? Yücel'i yama asfalt dökmekten ve resim vermekten başka hiç bir işte göremiyoruz da.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 16:17

Çorum Haber