AEDAŞ'tan muhtarlara jest

AEDAŞ, Isparta ve Burdur’un ardından Antalya’nın tüm ilçelerindeki muhtarlara da özel WhatsApp grupları kurdu.

AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), yerel yönetimlerle işbirliği çerçevesinde yeni bir adım daha attı. İlk olarak Isparta’daki muhtarlara özel WhatsApp grubu kuran AEDAŞ’ın yeni Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu’nun talimatı ile önce Burdur, son olarak da Antalya’nın tüm ilçelerindeki muhtarlara yönelik WhatsApp grupları oluşturuldu. Yeni uygulamada Antalya’nın tüm ilçelerindeki muhtarlar için ayrı ayrı WhatsApp grupları kurulurken, sistemde toplam 900 muhtar yer aldı. Antalya merkezde Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa, Aksu, Döşemealtı, Doğu Bölgesi’nde Gazipaşa, Alanya, Akseki, İbradı, Manavgat, Serik, Batı Bölgesi’nde ise Kaş, Elmalı, Demre, Finike, Kumluca, Korkuteli ve Kemer ilçelerindeki muhtarlara özel WhatsApp grupları oluşturan AEDAŞ, daha ulaşılabilir bir kurum olmak üzere teknolojinin sunduğu tüm imkanlardan faydalanırken, bu sayede yöre halkının sorunlarına da hızlı çözüm üretmeyi hedefliyor. Tüketicilerin taleplerine hızla yanıt vermek ve muhtemel arızalara anında müdahale edebilmek üzere oluşturulan bu hatlar üzerinden muhtarlar tarafından yazılı, sesli ve görüntülü olarak bildirilen şikayet ve taleplere, AEDAŞ ekipleri en hızlı şekilde yanıt veriyor. Muhtarlarla olan iletişimi en üst düzeye çıkarmak istediklerini dile getiren AEDAŞ Genel Müdürü İslamoğlu, “Kurum olarak ihtiyaç ve taleplere en kısa sürede yanıt vermeyi hedefliyoruz. Bu nedenle tüketicilerimizin temsilcileri olarak gördüğümüz muhtarlarla yaptığımız bu işbirliğini çok önemsiyoruz. Oluşturulan WhatsApp gruplarından gelen şikayet ve talepleri ekiplerimiz hızla çözüme kavuşturuyor” dedi.

20 Şub 2017 - 23:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber