Aday pazarı

7 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimler öncesi milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu kurumu çalışanları için bugün son gün

- Yasin ARAZ

GENEL seçimler öncesi kamu kurumu çalışanları için istifa süresi bugün saat 17.00 itibariyle sona eriyor. Milletvekili aday adayı olmak için resmi görevlerinden istifa etmesi gerekenler, bugün saat 17.00'ye kadar istifa etmezseler adaylık başvurusunda bulunamayacaklar. İstifası beklenen muhtemel aday adaylarından Alanyalı Hakim Övünç Özkan dün istifa ederken, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) aday adayı olması muhtemel Alanya Devlet Hastanesi eski Başhekimi İsmail Başaran'ın bugün istifa etmesi bekleniyor. İsimleri AKP'nin muhtemel aday adayları arasında geçen Alanyalı Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'in ise görevlerinden istifa etmelerine gerek olmadığı bildirildi.

Eczacı Murat Koçak ise MHP'den aday adayı olmak üzere bugün Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyeliği görevinden istifa edeceğini açıkladı. CHP'den ise kamu görevlisi olup da, istifası beklenen bir isim yok.

10 Şub 2015 - 09:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

kazım - bu pazarda satılık bir sürü .... bulabilirsiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Şubat 09:51

Çorum Haber