Acun açıkladı! Herkes şoke oldu

Acun Ilıcalı'dan kötü bir haber geldi ve Serkan'ın yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı

SURVİVOR 

2016 oldukça hızlı başlamış olup oldukça güçlü olan ünlüler takımında Ütopya'dan tanınan Serkan sol dizinden sakatlık geçirmiş ve ciddi bir sakatlık olduğu gözlemlenmişti.

Serkan bir süre oyunlarda oynamamış olsa da mutlak sürette doktora gitmek zorundaydı ve emar çekilmesi için hastaneye gönderilmişti.

Survivor 2016 ünlüler takımından olan Serkan'ın durumu oldukça ciddi olup sol bacağında büyük bir hasar olduğu hastanede öğrenilmesi sonucunda, Serkan Survivor 2016 ünlüler takımından elenmiş oldu. Ünlüler takımı bu haber ile şok yaşarken, güçlü bir yarışmacı hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

 

Serkan Ercan Kimdir?

Serkan Ercan 6 Haziran 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Evli olan Serkan İstanbul'da ve Amerika'da yaşamını sürdürüyor.

Mili dağcı olan Serkan Ercan, 1.80 cm boyunda olup, önemli başarılara imza attı. Bulgaristan da profesyonel dağcılar ile birlikte 2.5 yıl yaşamını sürmüş sonrasında İsveç Stockholm de 5 yıl boyunca yaşamıştır. Daha sonrasında ise ABD Utah'da yaşamını sürmüştür.

Türkiye’de Milli Takım Dağcı kadrosundadır. Tırmanma ve bouldering konularında uzmandır. IFSC Uluslararası Rota Setter Belgesine sahiptir. Serkan Ercan Ekim 2014 yılında TV8'de ekrana gelen Ütopya programı ile tanınmıştı. Serkan Ercan Ütopya'da 10 ay kalmış ve finale kadar yükselmişti.

15 Şub 2016 - 11:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber