Açlık Oyunları

KİTAP okuma alışkanlığının kazandırılması anlamında başlatılan 'Kuponla Kitap Kampanyası' yoğun ilgiyle devam ediyor.

Tolga ŞİLİL
Kampanya dahilinde bulunan 'Açlık Oyunları' isimli haftanın kitabını Yeni Alanya'daki kuponu keserek Alanya Lisesi karşısında bulunan Öz Kırtasiye'den satın aldığınızda, hem yüzde 20 indirim, hem Alter Yayınları'ndan bir hediye kitap, hem de 'Açlık Oyunları' kitabının posterini beraberinde alabileceksiniz. KİTABIN TANITIMI AÇLIK Oyunları (Orijinal adı: The Hunger Games), Gregor ve Yeraltı Günlükleri serisinin yazarı Suzanne Collins tarafından yazılan bilim kurgu romanıdır. İlk olarak 14 Eylül 2008'de basıldı. Birçok ülkede en çok satanlar listesine girdi. Kitabın arka kapağında Stephenie Meyer ve Stephen King'in görüşleri yer almaktadır. Bu kitabın devamı olan ikinci kitap Ateşi Yakalamak Eylül 2009'da, üçüncü kitap olan Alaycı Kuş ise Eylül 2010'da satışa sunuldu. 2012 YILINDA FİLME UYARLANDI Filmin 2011 yazında çekilmeye başlanacağı belirtildi ancak ilk olarak 2013 diye duyrulan vizyon tarihi 2012'ye alındı ve film 23 Mart 2012'de vizyona girdi. Filmin yönetmeni Gary Ross, başrol oyuncuları ise Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth ve Woody Harrelson'dur. 142 dakikalık filmin senaristi de Miley Cyrus'un babası Billy Ray Cyrus'tur. ARKA KAPAK YORUMLARI "Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki, yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam ettim. Hikayesi beni birçok gece uykusuz bıraktı çünkü bitirdiğimde bile, yatakta bu kitabı düşünmeye devam ettim. Açlık Oyunları kesinlikle büyüleyici." (Stephenie Meyer) "Elimden bir türlü bırakamadım… Bağımlısı oldum." (Stephen King) KAZANMAK ÜN VE TALİH, KAYBETMEK İSE KESİN ÖLÜM ANLAMINA GELİR. BU OYUNUN GALİBİNİN KARNI DOYACAK KAYBEDEN İSE ÖLÜMLE TANIŞACAK… AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN… İddia ediyoruz Açlık Oyunları'nın bağımlısı olacaksınız ve bir sonraki kitabı sabırsızlıkla bekleyeceksiniz…

#

30 May 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber