8 odalı sığınak imha edildi

Tatvan ilçesi kırsalındaki operasyonda PKK'lı teröristlerce kullanıldığı tespit edilen 8 odalı sığınak ve barınak imha edildi

BİTLİS'İN Tatvan ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik  operasyonda teröristlerin kullandığı 8 odalı sığınak ve barınak kullanılmaz hale  getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, 10. Komando Tugay Komutanlığınca 24-27  Mayıs tarihlerinde Tatvan'a bağlı Özekli, Sallıca ve Dönertaş köyleri kırsalında  "Şehit Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Bozarslan-6 Operasyonu" gerçekleştirildiği  belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Operasyon kapsamında farklı noktalarda kadın ve erkek bölücü terör  örgütü mensuplarının birlikte kullandığı değerlendirilen 8 odalı sığınak 'kadın  teröristlerin kullandığı oda, telsiz odası, mutfak, tuvalet ve kanalla bağlı  erkek teröristlerin kullandığı oda, telsiz odası, mutfak, tuvalet' ile depo  olarak kullanılan barınak tespit edilmiştir. Ayrıca el yapımı patlayıcı yapımında  kullanılacağı değerlendirilen malzemeler ile yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir.  Tespit edilen sığınak, depo olarak kullanılan barınak ve ele geçirilen  malzemeler, cumhuriyet savcısının talimatıyla yerinde imha edilerek kullanılamaz  hale getirilmiştir." Açıklamada, güvenlik güçlerinin bölge halkının da desteğiyle huzur ve  güvenliği sağlamak maksadıyla, il genelinde teröristlerle mücadelesini  kararlılıkla sürdüreceği vurgulandı.

29 May 2017 - 16:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber