590 kilogram kaçak et ele geçirildi

Atatürk Mahallesi'nde, polis tarafından bir binanın zemin katındaki dükkanda insan sağlığına uygun olmayan 590 kilogram kaçak et ele geçirildi.

KARESİ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, torba ve kasalar halindeki menşei ve kaynağı belli olmayan hayvansal ürünleri imha edip, ruhsatı ve vergi levhası olmayan dükkanı mühürledi. 
Balıkesir'in Atatürk Mahallesi Bandırma caddesi'nde bir binada insan sağlığına uygun olmayan şekilde et taşındığı ihbarını değerlendiren polis ekipleri, S.D. adlı bir bayanın bulunduğu dükkanın içerisinde kasalarda ve torbalarda büyükbaş ve küçükbaş hayvanlara ait menşei ve kaynağı belli olmayan 590 kilogram ağırlığında paça, iç yağ ve sakatat ele geçirdi.
Olay yerine gelen Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Karesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri ve veteriner hekim dükkanda kontrol yaptı. Yapılan kontrollerde dükkanın ruhsatının ve vergi levhasının olmadığı, etlerin insan sağlığına uygun olmayan şekilde taşınarak depolandığı tespit edildi. Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptıkları kontroller sonucunda dükkanı mühürledi. Düzenlenen tespit tutanağı da belediye encümenine sevk edilerek dükkan sahibine gerekli idari para cezası verilecek.

24 May 2017 - 14:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber