30 saatlik su kesintisi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Eyüp ilçelerinde 11 Ağustos Salı günü başlamak üzere 30 saat süreyle su kesintisi uygulanacağını duyurdu

İSKİ'den yapılan açıklamada, "Kağıthane - Küçükköy ana isale hattında yapılacak deplase bağlantı çalışmaları nedeniyle 11 Ağustos Salı 10.00 ile 12 Ağustos Çarşamba günü 16.00 saatleri arasında 30 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.

Su alamayacak bölgeler: Sultangazi: Cumhuriyet, 50. Yıl, Yunus Emre, 75. Yıl, Esentepe, Uğur Mumcu, Gazi, Zübeyde Hanım, Sultan Çiftliği Mahalleleri ile askeri bölge. Gaziosmanpaşa: Barbaros Hayrettin, Karadeniz, Mevlana ve Karayolları Mahalleleri.

10 Ağu 2015 - 15:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber