24 saat sonunda boşluğa atladı

Antalya'da intihar edeceği tehdidiyle dün saat 11.00 sıralarında 10'uncu kattaki evlerinin penceresine çıkan 18 yaşındaki genç, 24 saat sonra kendini boşluğa bıraktı

ANTALYA'DA  kendisini hastaneye götürmek isteyen doktor babasını güvenlik görevlileriyle karşısında görünce, intihar edeceği tehdidiyle dün saat 11.00 sıralarında 10'uncu kattaki evlerinin pencere boşluğuna çıkan 18 yaşındaki Cahit K., 24 saat sonra kendini boşluğa bıraktı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç, hastaneye kaldırıldı.

BABA DOKTORA GÖTÜRMEK İSTEDİ

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki Barış Sitesi'nde başladı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen ve bu yıl Antalya Anadolu Lisesi'ni başarıyla bitiren Cahit K.'yı doktora götürmek isteyen baba Taner K., doktor olarak görev yaptığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin özel güvenlik görevlileriyle eve geldi.

EVİN PENCERESİNE ÇIKIP İNTİHARA KALKIŞTI

Karşısında babası ve özel güvenlik görevlilerini gören Cahit K., 10'ncu kattaki evinin penceresine çıkarak intihar edeceği tehdidinde bulundu. Babası ve yanındakilerin evden çıkmasını isteyen Cahit K., komşuları tarafından da ikna edilemeyince polise haber verildi. Polisin yanı sıra olay yerine itfaiye ve AKUT görevlileri de çağrıldı. İitfaiye aşağıda önlem aldı.

KİMSE İKNA EDEMEDİ

Gün içerisinde psikologlar Cahit K. ile konuşsa da iknada başarılı olamadı. Bir sağlık ocağında doktor olan anne Lale K.'nin su teklifini kabul edip çok az su içen Cahit K., dün saat 22.30 sıralarında anne ve babasının evden çıkması halinde pencereden ineceğini söyledi. Gencin anne ve babası evden ayrılmasına rağmen Cahit K. pencereden inmeyip bekleyişini sürdürdü. Cahit K. bu bekleyiş sırasında bir ara kız kardeşi Ece K. ile de 15 dakika kadar görüştü. Ancak kardeşinin ikna çabaları da yeterli olmadı.

SADECE SU İÇTİ

Cahit K., saat 06.00 sıralarında ise havanın soğuması üzerine babasının verdiği hırkayı alıp giydi. Cahit K., suyun dışında yiyecek kabul etmedi.

24 SAAT SONUNDA BOŞLUĞA ATLADI

Pencere boşluğundaki bekleyişi 24 saati bulan Cahit K., saat 11.05 sıralarında kendisini izleyenlerin dehşet dolu bakışları altında kendini boşluğa bıraktı. İtfaiyenin hava yastağı açmasına rağmen, 10'uncu kattan yere çakılan Cahit K.'ya, olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti. Ambulansa alınan Cahit K., yakındaki özel Yaşam Hastanesi'ne kaldırıldı.

19 Eyl 2014 - 12:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber