2015'e turnuvada girecekler

Alanya Sağlık Müdürlüğü tarafından bu yıl 3'ncüsü düzenlenen 'Geleneksel Kamu Kurum ve Kuruluşlarıarası Sağlıklı Yaşam Halı Saha Futbol Turnuvası' yeni yılla birlikte start alacak

ALANYA Kaymakamlığı'nın da desteklediği turnuva yeni yılda Olimpiyat Halı Saha’da gerçekleştirilecek. Turnuvaya bu sene 30’un üzerinde takımın katılması beklenirken, geçtiğimiz sene turnuvada Alanya Adliyesi futbol takımı birinci olmuştu. Yeni yılla beraber başlayacak turnuva sonunda yine sürpriz isimlerin ödül törenine katılmalarının beklendiği öğrenildi. Turnuva hakkında detaylı bilgiler için Alanya Sağlık Müdürlüğü personeli Mehmet Ali Armakan'a 0505 771 43 23 ve Ahmet Çelik'e 0506 307 85 32 numaralı telefonlardan ulaşılabilecek.

19 Ara 2014 - 02:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber