20 yıl sonra köprülerine kavuştular

Alanya'nın Türkler Mahallesi’nde bulunan Karamanlar ve Yanıklar mevkilerinde ikamet eden vatandaşların 20 yıldır yaptırmak için uğraştıkları yaya köprüsü Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile kısa sürede yapılarak hizmete açıldı

ALANYA’NIN Türkler Mahallesi’nde bulunan Karamanlar ve Yanıklar mevkilerinde ikamet eden vatandaşların 20 yıldır yaptırmak için uğraştıkları yaya köprüsü Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile kısa sürede yapılarak hizmete açıldı. Türkler Mahallesi’nde Karamanlar ile Yanıklar isimli yerleşim alanlarının ortasından geçen ‘Deli Çay’a Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile yaya köprüsü yapıldı. Yöre sakinleri, 20 yıldır deli çaya köprü yaptırmak için uğraştıklarını belirterek, “Bu yörede 20 hane var. Tam ortadan Deli Çay geçiyor. Özellikle kışın okula giden çocuklarımız için büyük tehlike arz ediyordu. 20 yıldır köprü yapılmadı. Sonunda başkanımız Adem Murat Yücel, sayesinde köprümüze kavuştuk. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz’ diye memnuniyetini dile getirdiler.

29 Ağu 2014 - 22:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber