15 Temmuz'un kahramanları bugün Alanya'da

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bugün 'Tecrübe Konuşuyor: Kahramanlar' konulu program gerçekleştirilecek.

SAAT 18.00'de Alanya Kültür Merkezi'ndeki (AKM) programa 15 Temmuz gecesi canlarını hiçe sayarak tankların ve silahlı teröristlerin önüne duran kahraman vatandaşlar da katılacak. Hain darbe girişiminde yaşananların kahraman vatandaşlar tarafından ilk ağızdan anlatılacağı program halka açık ve ücretsiz olacak.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak program, Kuran Tilaveti, protokol konuşması, kum gösterisi, 'Milli İrade' video gösterisi, kahramanların tanıtım VTR'leri ve sahneye davet edilmeleri, Üzeyir Aktulum'dan Evlad-ı Fatihan şarkısı, Dursun Ali Erzincanlı'dan '30 Kuş' video gösterimi
 ile sürecek ve konuklara hediye takdimi ile sona erecek.

09 Ara 2016 - 22:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Coskun - Bari bu showu alanyada yapmayın.millet turizimden umduğunu bulamamış mahfolmuşken.ne kahramanı ya şehir hikayeleri uydurup duruyorlar.kahramanlarımız doğuda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 22:59

Çorum Haber