'12 bin ihtiyaç sahibine ulaştık'

Kaymakam Harputlu, "2016 yılında SYDV olarak 12 bin 473 kişiye toplam 17 milyon 22 bin 689 TL yardım yapıldı" dedi

SOSYAL Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyet toplantısı, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu başkanlığında gerçekleştirildi. Vakıf binasında yapılan toplantıya, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Mal Müdürü Salih Taşdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Yağdır, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, SYDV Müdürü Fikret Namal ve diğer mütevelli heyet üyeleri de katıldı.
'DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ'
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu konuşmasında, “Vakfımız oldukça önemli bir görev icra ediyor. Alanya’da yaşayan ve Alanya’ya gelen ihtiyaç sahibi kişilere ulaşmak ve yardımcı olmak sizlere düşüyor. Alanya’da geçen yıl 12 binin üzerinde ihtiyaç sahibine ulaşmış durumdayız. 2016 yılında SYDV olarak 12 bin 473 kişiye toplam 17 milyon 22 bin 689 TL yardım yapmışız. Bugüne kadarki çalışmalarından dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

19 Oca 2017 - 16:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber