Eserinizle övünebilirsiniz

GÖRÜYORSUNUZhaktan, hukuktan, insan haklarından vs. bahsedenlerin neler yaptığını. Yapılanlar devlete başkaldırmanın, isyanın provasıdır. Onlar için bu bir başlangıçtır. Eğer layık oldukları cevabı almazlar ise bu olanlar bir başlangıçtır.En başında da söyledim, sonra da defalarca söyledim, şimdi de söylüyorum. Açılım bir safsatadan ibarettir. Siz istediğiniz kadar taviz verin, taviz verdikleriniz kötü niyetlidirler. Her taviz sonrası “Ben bunu vurarak aldım, daha fazla vuracağım ve daha fazlasını alacağım” diyeceklerdir. Onları asla memnun edemezsiniz. Taviz vere vere bu hale getirdiniz. Durum çok ama çok vahimdir. Perde gerisinde Haçlı ve Siyonist ittifak vardır. Düğmeye basan onlardır. Bu caniler onlardan cüret alarak bu yaşananları sergilemektedirler.Yetkili ağızlar her zaman olduğu gibi önce olayın vahametini görmek istemediler ancak sonradan işler çığırından çıkmaya başlayınca lütfedip konuşmaya başladılar. Ne kadar üzücü bir durumdur ki hala bunun bir kalkışma olduğunu anlayabilmiş değiller. Bir siyasi parti olduğu iddia edilen bu ihanet şebekesinin, alenen “Sokağa çıkın, terör yapın” dercesine yaptığı çağrı neticesinde bunlar olmuştur. Lütfen lafı bırakın da, eğer birazcık devleti idare etme kararlılığınız varsa hemen gereğini yapınız. Zira devlet idaresinin de gereği budur beyler. Bu olanlardan, bu nankörlere haddinden fazla ilgi gösterip, taviz verenler sorumludur. Kendileri tecrübeli ve aklıselim bilirkişiler tarafından defalarca uyarılmalarına rağmen maalesef duymadılar. Bir diğer konu ise yanlış, hem de başından beri yanlış olan Suriye politikasıdır. Şehirlerimizde eşkıyalıklarını yapanlar, yağma, hırsızlık, soygun, talan vs. yaparak kendilerine yaraşır şekilde eşkıyalıklarını taçlandırmaktadırlar. Bu ahlaksızlar sıkışınca da utanmadan devletten ve ordudan yardım istemeye de cüret etmektedirler. Saldırgan ancak ve ancak kendi yöntemleri ile etkisiz hale getirilebilir. Bu bir realitedir. Yetkililere acizane tavsiyemdir.O

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar M. Rüştü Mat - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber