'Yazarkasa almakta acele etmeyin'

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “2014 yılı satışları 150 bin TL'nin altında olan esnaf için yeni nesil yazarkasa kullanma zorunluluğu 1 Ocak 2018 tarihine kadar” dedi

YENİ nesil ödeme kaydedici cihazlarla ilgili esnaf ve sanatkârın acele etmemesi gerektiğini belirten TESK Genel Başkanı Palandöken, “Yeni nesil ödeme kaydedici yazarkasa değişimi için acele etmeyin, rekabet arttıkça fiyatlar da düşecektir. 2014 yılı satışları 150 bin TL'nin altında olan esnaf için yeni nesil yazarkasa kullanma zorunluluğu 1 Ocak 2018 tarihine kadar” diye konuştu.
'PANİKLE YAZARKASA ALMAYIN'
Palandöken, “Yeni nesil yazarkasalarla ilgili esnaf ve sanatkârımızın sıkıntılarını yetkililere iletmiştik. Daha hafızası dolmamış yazarkasalarımızı değiştirirsek milli servet heba olacaktı. Bu konu ile ilgili 5 Ağustos tarihli ve Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğle, 2014 yılı satışları 150 bin TL'nin altında olan esnaf için yeni nesil yazarkasa kullanma zorunluluğu 1 Ocak 2018 tarihine kadar ertelendi. Yüz binlerce küçük esnafı panikle yazarkasa almaya kalkmasın, acele etmelerine gerek yok” diye konuştu.

27 Eyl 2016 - 21:31 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber