Twitter ücretli mi oluyor?

11 yıllık ücretsiz hizmetin ardından Twitter bazı özelliklerini ücretlendirmeyi planlıyor

SOSYAL medyanın en büyük şirketlerinden biri olan Twitter'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Genellikle profesyonellerin kullandığı TweetDeck platformunun bundan sonra ücretli olması bekleniyor.Twitter, aylık 20 dolar ödeyerek bu platforma üye olan kullanıcılarına daha detaylı bilgi verecek. Kullanıcılar hesaplarına olan erişim ve etkileşimi daha detaylı öğrenebilecekler.TWEETDECK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

TweetDeck'e üye olanlar yer işaretleri, yapılacaklar listesi, birden çok hesabı yönetme ve farklı takipçi grupları için tweet'leri özelleştirme gibi özelliklerden faydalanabilecek. Şirketin bu planı ne zaman hayata geçireceği henüz kesin değil.

24 Mar 2017 - 14:48 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber