Türkiye'nin yerli markası ödülü kaptı

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen "The Horizon Interactive Awards"ta ödüle layık bulunan en iyi e-ticaret sitelerinden biri de Türkiye'nin yerli markası

BU yıl 14’üncü kez düzenlenen ve The Horizon Interactive Awards’ta multimedya, grafik tasarımı, reklam, pazarlama konularında profesyonellerden oluşan jüri tarafından, en iyi internet sitelerinin, videoların, çevrimiçi reklamların, yazılı yayınların ve mobil uygulamalardan oluşan binlerce başvuru arasından yerli bir marka ödüle layık bulundu.  Türkiye’nin lider hazır giyim ve moda markalarından olan DeFacto’nun e-ticaret sitesi bronz ödülü kazandı
Yaratıcı çözümler, özgünlük, dizayn, müşteri deneyimi ve müşteri ile iletişim gibi kategorilerde rakiplerini geride bırakan marka , 2015 yılında toplam 58 milyon ziyaretçi aldı. Geçen yıl 2,3 milyonun üzerinde ürün satılan ve 48 milyon TL ciro elde edilen defacto’nun yüzde 4 olan toplam ciro içindeki payının 2025 yılına kadar yüzde 10’a çıkarılması planlanıyor.

16 Ağu 2016 - 11:10 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber