TTK römorkör kiralayacak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), işlettiği Zonguldak Limanı'ndaki gemilere kılavuzluk hizmeti yapmak üzere ihaleyle 1 adet römorkör kiralayacak

KURUMUN internet sitesinde yer alan ihale şartnamesine göre, limana  giriş ve buradan çıkış yapan gemilere yanaşma, kalkma ve yedekleme gibi  hizmetlerde kullanılmak üzere römorkörün 1 yıl kiralanmasına yönelik ihaleye  ilişkin teklifler, 13 Mart'a kadar verilebilecek. En az 30 ton çekme gücündeki römorkörlerin maksimum uzunluğu 26 metre,  genişliği ise 9,5 metre olacak, yüksek manevra kabiliyetine sahip özellikler  istenecek.
Kiralanan deniz vasıtaları, Zonguldak ve Ereğli ilçesi ile Bartın  Liman Başkanlığı sınırları içindeki faaliyetlerde kullanılmakta serbest olacak,  gemi kurtarma ve yardım gibi hizmetlerde ise yüklenicinin izni doğrultusunda  faydalanılacak. Kira sözleşmesi, 1 Nisan 2017 ile 31 Mart 2018 tarihleri arasında  geçerli olacak.

19 Şub 2017 - 11:22 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber