Tolunay: Odalara hep destek olduk

ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) Başkanı Orhan Tolunay, olanakları ölçüsünde üye meslek odalarına yardımda bulunduklarını bildirdi.

Tolunay yaptığı yazılı açıklamada, Mermerciler, Alçıcılar ve Karocular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Yüksel'in eleştirilerini yanıtladı. Tolunay, şunları kaydetti: ''En fazla yardım da Mermerciler Odası'na yapıldı. Üye sayısı az olan odalar zor şartlarda üyelerine hizmet vermeye çalışıyor. Bu amaçla zor durumdaki odalara imkanlarımız çerçevesinde sürekli destek veriyoruz. Odalara hep destek olduk. Verdiğimiz desteği göreve geldiğimiz ilk günden bu yana sürüyor. Ancak Sayın Yüksel'in odasına verilen desteğin oy için yapıldığı gibi bir fikre kapılması, kendi bilinçaltını yansıtmaktadır. AESOB olarak, maddi durumu kötü odalara desteğe bundan sonra da devam edeceğiz. Ancak birliğimizin de imkanları sınırlıdır. Odalar kadar birliğimiz de zor durumdadır. Odaların her istediklerini yapma gibi bir imkanımız yok. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da odalarımızın yanında olarak, imkanlarımızı sonuna kadar kullanıp, destek olmaya çalışacağız.'' Seçimlerin, genel kurul üyelerinin özgür iradelerinin sonucunu ortaya koyacağını belirten Tolunay, ''Biz her platformda, adaylığın demokratik bir hak, seçim sonucunun da genel kurul üyelerinin özgür iradesini yansıtacağını söyledik. Seçimlerde, üyeler vicdanları ile baş başa kalarak oylarını kullanacaklar. Bizim hiçbir seçmenin oyuna ipotek koymak gibi düşüncemiz de olamaz, çalışmamızda...'' dedi.

#

22 Nis 2010 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber