TL'ye destek büyüyor

Alanya Toptancı Hal Derneği, döviz bozdurma kampanyasına '1000 dolar bozdurup, makbuzunu getirenlere bir kasa Alanya muzu hediye ederek' destek verecek

ALANYA Toptancı Hal Derneği üyeleri ve hal esnafı, 'Dövizini bozdur, oyunu boz' kampanyasına destek verdi. Toptancı Hal Derneği Başkanı Adem Kaya, bin dolar bozdurup makbuzunu getirenlere bir kasa muz vereceklerini söyledi. Kampanyanın yılbaşına kadar süreceğini kaydeden Başkan Kaya "Cumhurbaşkanımıza, vatanımızın, milletimizin birliğine destek olmak ve dış güçler tarafında ülkemizin talan edilmek istenmesine karşı olduğumuzu göstermek için böyle bir organizasyona destek verdik" dedi. Kaya ayrıca, her gün için bir kamyon muz ayırdıklarını da belirtti. Dövizini bozdurarak makbuz getiren Mehmet Fikri Kılınç adlı vatandaş ise cumhurbaşkanın çağrısına destek vermek için dolarlarını bozdurduğunu, amacının ülke ekonomisine destek vermek olduğunu söyledi.

09 Ara 2016 - 21:37 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber