TL çağrısına o da cevap verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türk Lirası'na sahip çıkın" çağrısına bir destek de Kasımoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kasımoğlu Kerim Yılmaz'dan geldi

ÜLKE genelinde başlatılan Türk Lirası'na destek kampanyasına geçtiğimiz günlerde dolar bozdurarak destek veren Yılmaz, şimdi yeni bir kampanyaya imza attı. Bin dolar bozduran herkes Kasımoğlu Stil Leather'den yapacakları alışverişlerde yüzde 30 indirim kazanacaklar. Yılmaz yaptığı açıklamada, "Dünya üzerinde bir tek Türk bile kalsa dünyaya meydan okur, 7 düvel ülkemizle uğraşırken duyarsız kalamayız. Ülkemiz olmazsa hiç bir şeyimiz olmaz. Atalarımızın can verdiği bu vatana malımız feda olsun, yeri gelir canımızı da feda ederiz" dedi.

09 Ara 2016 - 20:19 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber