THY'den kritik mesajlar

Türk Hava Yolları A.O. Olağan Genel Kurulu yapıldı

TÜRK Hava Yolları A.O. Olağan Genel Kurul toplantısı hissedarların katılımıyla Genel Yönetim Binası’nda gerçekleştirildi. Saat 14.00'de başlayan toplantıda 2015 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet raporu ve Denetim Kurulu raporlarının görüşülmesinin ardından yapılan oylamayla 2015 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu ibra edildi. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı başkanlığında gerçekleşen Genel Kurul toplantısında, Genel Müdür - Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanvekili Doç. Dr. Temel Kotil, İcra Komitesi Üyesi İsmail Cenk Dilberoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Arzu Akalın, İsmail Gerçek, Prof. Dr. Mecit Eş, Mehmet Büyükekşi, Muzaffer Akpınar ve Ogün Şanlıer hazır bulundu.
Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı şunları kaydetti; “Türk Hava Yolları, bu sonuçlarla global sektördeki yoğun rekabete, yakın coğrafyada yaşanan siyasi ve ekonomik istikrarsızlıklara ve sektörü doğrudan etkileyen kur dalgalanmalarına rağmen 2015 yılında başarılı büyümesini, sürdürdü. Yönetim Kurulu olarak hep birlikte 2016 için en önemli hedefimiz büyüme rakamlarımızı korumak. Beş yıllık bir yatırım sürecine girdik. Tüm iştiraklerimiz ile birlikte etkin bir gelir ve maliyet yönetimi sonucunda 2016 yılında hedeflediğimiz büyümeyi ve operasyonel nakit üretme yeteneğini korumuş olacağız”.

05 Nis 2016 - 11:57 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber