Sevgilileri uyardı

TÜKETİCİLER Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Muta Şahin, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne ilişkin tüketicileri uyardı.

Şahin yaptığı yazılı açıklamada, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün tek amacının tüketim çılgınlığına hizmet etmek olduğunu savunarak, tüketicilere sevgilerinin tüketim canavarının oyuncağı haline gelmesine izin vermemeleri uyarısında bulundu. Şahin, "Türkiye'de son yıllarda yaygınlık kazanmış çeşitli özel günlerden birisi olan Sevgililer Günü'nün arifesinde, insanların sevgilisine en güzel hediyeyi alması için adeta dört bir yandan reklam bombardımanına maruz kaldığını ifade ederek "Sevgilinin en iyisine layık olduğunu söyleyen bu reklamlar, kimi yerde bunun bir pırlanta takı, kimi yerde tablet bilgisayar, kimisinde de lüks bir akşam yemeği olduğunu ileri sürmektedirler. Hep daha çoğunu isteyen basit tüketim kültürü her zaman olduğu gibi yine insan duygularını manipüle ederek hedefine ulaşmaya çalışmaktadır" dedi.

#

14 Şub 2012 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber