Şahin: Elimizden gelen desteği veriyoruz

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen yetkililer, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'na (ALTSO) üye transfer firmalarının temsilcileriyle odanın meclis salonunda bir araya geldi

TOPLANTIDA, bakanlık yetkilileri taşıma sektörünü bilgilendirdi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğü Denetleme Şube Müdürü Zeki Dadaş ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğü Yolcu Şube Müdürü Mümin Gündoğdu, ALTSO’ya üye transfer firmalarının temsilcileriyle bir araya geldi. Sektör sorunlarının görüşüldüğü toplantıda, bakanlık yetkilileri sektör temsilcilerini bilgilendirdi.
'ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERİYORUZ'
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, son günlerde taşıma sektöründe yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda bu toplantıyı düzenlediklerini ifade etti. Alanya’yı ilgilendiren her türlü sorunun çözümü konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Başkan Şahin “Taşıma sektöründe son günlerde bazı sorunlar olmuştu. Yasaların izin verdiği ölçüde arkadaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda elimizden gelen desteği veriyoruz. Bugün de arkadaşlarımız bakanlık yetkilileriyle görüştüler. Bakanlıktan gelen müdürlerimiz sektör temsilcilerimizi bilgilendirdi. Sektörün sorunları görüşüldü” dedi.

23 Haz 2017 - 00:20 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber