Rusya`nın 28 yıllık petrolü kaldı!

Rusya`nın 28 yıllık petrolü kaldı! Rusya Doğal Kaynaklar ve Çevre Bakanı Sergey Donskoy, petrol rezervlerinin 2044 yılında tükenebileceğini söyledi

RUSYA Doğal Kaynaklar ve Çevre Bakanı Sergey Donskoy, Rusya'nın konvansiyonel rezervlerinin 2020 yılından itibaren düşmeye başlayacağını ve petrol rezervlerinin 2044 yılında tükenebileceğini söyledi.

Rg.ru'ya konuşan Donskoy, "Rusya'nın çıkarılabilir petrol rezervleri29 milyon ton civarında. Yıllık üretimin 505 milyon ton olduğudikkate alındığında bu rezerv bize 57 yıl daha yetecek gibi görünüyor.Ancak kanıtlanmış rezervler sadece 14 milyar ton seviyesinde. Cari üretim seviyesi ile rezervler sadece 28 yıl dayanır" dedi.

17 Mar 2016 - 17:58 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber