Prag'dan iyi haber

Prag Turizm Fuarı'na katılan Alanya Kaymakamı Özdemir, Gazipaşa Havalimanı'nın kullanılması için tur operatörleriyle görüştü

ÇEK Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 20 Şubat'ta başlayan ve yarın sona erecek olan 'Holiday World Turizm Fuarı'na Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in Gazipaşa Havalimanı tanıtım çalışmaları damgasını vurdu.

ÇALIŞMALAR BAKANLIK STANDINDA

Fuarda, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı tanıtım alanında yer alan Alanya standının yetkilileri, birebir iletişim dışında şehir haritası, Alanya logolu hediyelik eşyalar, afişler, broşürler ile Çek Cumhuriyeti vatandaşlarına Alanya'yı tanıtıyor.

GZP GİRİŞİMİ SÜRÜYOR

Fuarda tanıtım çalışmalarını sürdüren ALTAV yetkilisi Kamil Köseoğlu, Çek pazarında Alanya'ya büyük ilgi olduğunu belirterek, "Bölgeye hakim olan büyük tur operatörleriyle görüşmeler yaptık. Özellikle bu pazarın en büyük tur operatörü Çedok, Gazipaşa Havalimanı'na uçak indirmek için girişimlerini sürdürüyor. Girişimler olumlu sonuçlanırsa, Prag-Gazipaşa uçuşları başlayacak. Önceki yıla oranla Çek pazarında artış olacağını rahatlıkla söyleyebilirim" dedi.

'ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDUK'

Alanya standında bir süre aktif olarak tanıtım çalışmalarında bulunan Alanya Kaymakamı Özdemir ise izlenimlerini şöyle aktardı: "Fuarda bulunmaktan oldukça mutluyum. Olumlu izlenimlerle Alanya'ya dönüyorum. Gazipaşa Havalimanı'nın kullanılması konusunda tur operatörleriyle önemli temaslarda bulunduk."

21 Şub 2014 - 23:41 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber