MTV'de son gün yarın

2014 yılı MTV 1. taksit ödemesi yarın mesai saati bitiminde sona erecek. Mükellefler ödemelerini anlaşmalı bankalardan ya da Gelir İdaresi Başkanlığı’nın web sayfasından yapabilecek

ANTALYA Vergi Dairesi Başkan Vekili Halil Akça, Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) 1. taksitinin her yıl ocak ayı içerisinde ödendiğini hatırlatarak, 2014 yılı MTV 1. taksit ödemesinin yarın mesai saati bitiminde sona ereceğini bildirdi. Akça, yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Araç sahibi vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun ayın son günlerinde vergi dairelerimize gelmeleri ve borçlarını elden ödemek istemeleri nedeniyle son ödeme günlerinde geçici yoğunluklar yaşanabilmekte. Bu sebeple, yarın mesai saati bitimine kadar il merkezinde Muratpaşa Vergi Dairesi Müdürlüğü, ilçelerde ise MTV tahsiline yetkili vergi daireleri ve malmüdürlüklerine ödeme yapılabilecek. Mükelleflerimizin, MTV’nin son ödeme günü oluşabilecek aşırı yoğunluğa maruz kalmamaları için son günü beklememeleri, araçlarına ait MTV ödemelerini 31 Ocak'tan önce yapmaları, büyük önem arz ediyor. MTV’yi ödemek isteyen mükelleflerimiz, araçlarına ait MTV ödemelerini vergi dairelerimize gelerek yapabilecekleri gibi anlaşmalı bankalar vasıtasıyla ya da Gelir İdaresi Başkanlığı’mızın İnternet sitesi üzerinden kredi kartı ile ödeme bölümüne giriş yaparak, ödeme yapabilecekler. MTV mükelleflerimiz ayrıca, belirtilen internet sitesinden araçlarının 2014 yılı MTV'sini hesaplayabilecekler, trafik para cezaları ile borç sorgulaması da yapabilecekler."

30 Oca 2014 - 00:07 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber