Moskova uçuşları başlıyor

GAZİPAŞA Havalimanı'na da sefer düzenleyen Pegasus Havayolları, 8 Ekim'den itibaren Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'ya uçmaya başlayacak

Pegasus'un Omsk, Krasnodar ve Soçi'den sonra uçuş ağına kattığı Moskova uçuşları, 8 Ekim tarihinden itibaren 59.99 Euro'dan başlayan fiyatlarla haftanın 3 günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Pegasus misafirleri Moskova'ya, Salı, Perşembe ve Pazar günleri İstanbul Sabiha Gökçen'den saat 12.00'de, Moskova Domodedovo Havalimanı'ndan saat 16.50'de kalkan karşılıklı seferlerle uçma fırsatı bulacak. Yeni uçuş noktası Moskova ile birlikte Pegasus'un uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslar'da yer alan 30 ülkede toplam 73 noktaya çıkarken, yurt dışı uçuş noktalarının sayısı 45'e ulaştı.

20 Eyl 2013 - 23:25 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber