LPG ve tüpgaza zam

Petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte akaryakıtta yapılan indirimlerin ardından şaşırtıcı bir zam haberi geldi

HAMpetrol fiyatlarındaki gerileme benzin ve motorine indirim olarak yansıtılırken, dövizdeki hareketlilik LPG otogazı ve mutfağı vurdu. LPG ve tüpgaza zam geldi.

POMPA FİYATI 2,80 TL

Tüm dünyada Brent petrolün düşüşüne istinaden benzin ve motorine gelen indirim LPG'ye ters tepti. Otogaz zammı litrede 5 kuruş oldu. Zam oranları tüplügazda yüzde 1,72, otogazda yüzde 1,49 oranında gerçekleşti. Yeni gelen zamla birlikte İstanbul'da litresi 2,75 olan otogazın pompa satış fiyatı 2,80 TL oldu.

19 Ara 2014 - 00:37 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber