Koçluk başvurusunda son 3 gün

Öğrenci koçluğu için düzenlenecek eğitime talebin fazla olması durumunda eğitim ücreti de düşürülecek

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından başlatılacak 'Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı'na başvurular 12 Aralık'ta sona erecek. Odadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "ALTSO'nun eğitim faaliyetleri kapsamında öğrencilerin akademik ve sosyal başarı yolculuğuna koçluk yapmak isteyen eğitimciler, danışmanlar, idareciler ve ebeveynler için özel olarak tasarlanmış katılımcıların iletişim becerilerini geliştirerek koçluk becerilerini ve etkili öğretim tekniklerini öğretmeyi hedefleyen Koçluk Birliği tarafından akredite edilmiş 'Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı' başlayacak. Eğitim programı toplamda 6 günlük bir eğitim olup, 17-18 Aralık, 24-25 Aralık, 7-8 Ocak (Cumartesi-Pazar) olmak üzere 3 hafta sonu olarak 09.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek.
MÜRACAATLARI ALTSO ALACAK
Eğitim katılımcılarının sertifika alabilmeleri için yüzde 90 devam zorunluluğu ve eğitim sonrası yapılacak sınavda 70 puan alma zorunluluğu var. Planlanan eğitim katılımcı sayısının en az 76 kişi olması halinde açılacak olup, kişi başı eğitim ücreti 450 bin TL + KDV (yüzde 18) olacak. Eğitime katılacak kişi sayısının 101 olması halinde eğitim ücreti 300 TL + KDV (yüzde 18) olarak düzenlenecek. Sertifika programına katılmak isteyenlerin 12 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar ALTSO Eğitim Şube Müdürlüğü'ne gelerek ön kayıt yaptırmaları gerekiyor."

09 Ara 2016 - 20:30 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber