Kıvrak Yapı 51 yaşında

Alanya'da da faaliyet gösteren Antalya'nın en eski ve köklü firmalarından Kıvrak Yapı, 51. kuruluş yıldönümünün onurunu yaşıyor

ALANYA’DA da faaliyet gösteren Kıvrak Yapı Malzemeleri A.Ş, 51’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle hafta sonu özel bir organizasyon ile tüm çalışanlarını bir araya getirdi. Kıvrak Yapı Malzemeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kıvrak, çalışanlar arasındaki ilişkilerin akraba ilişkilerinden de öteye gittiğini söyledi. Kıvrak, “Aramızda 30 yıl çalışan arkadaşlarımız var. İnsan kaynaklarımız övündüğümüz bir konudur. 51’inci kuruluş yıldönümümüzü kutladığımız bugünlerde, Kıvrak A.Ş. olarak yarınki günlere umutla bakıyoruz. Hedefimiz, şirketimizin 101’inci yılı olacak 2063 yılıdır. Daima felsefemiz ‘İyi hizmetler kalıcıdır’ oldu. Şirketimizin temeli kurucumuz Mustafa Kıvrak’ın emek ve vizyonu üzerine kurulmuştur. Bu doğrultuda hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. Ali Kıvrak’ın konuşmasının ardından, şirketin kuruluşu ile başlayan yolu anlatan duygu yüklü ‘Nereden Geldik, Nereye Gidiyoruz’ adlı kısa film izlendi. Kutlama, şirketin 51’inci kuruluş yıldönümü için hazırlanan özel pastanın kesilmesiyle sürdü.

11 Eyl 2013 - 22:18 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber