Kış gelmeden indirimi başladı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, piyasalar canlansın diye kış indiriminin erken başladığını, fiyatlarda iskonto oranının yüzde 25-50'yi bulduğunu belirtti

PALANDÖKEN, yaptığı açıklamada, esnaf ve sanatkarın piyasaları  canlandırmak ve ekonomiye hareketlilik kazandırmak için bu yıl indirim sezonunu  erken başlattığını ifade etti. 
Daha kış sezonuna girmeden sezon sonu gibi mağazaların vitrinlerini  indirim reklamlarının süslediğine dikkati çeken Palandöken, şu değerlendirmelerde  bulundu: 
"Daha kışa girmedik. Yazdan kalma son günleri yaşıyoruz. Ancak  piyasalardaki durgunluğun önüne geçmek ve ekonomiye hareketlilik kazandırmak için  esnaf ve sanatkarlar yaratıcılıklarını ortaya koyarak indirim sezonunu bu yıl  erken başlattılar. Şimdiden yüzde 25-50 indirim uygulanıyor. 
Bunun yanında vatandaşlar mutlaka aldıkları ürünlerin fiyatlarını,  kalitesini, markasını ve fason olup olmadığını araştırsınlar, yüzde 25-50 gibi  indirim aldatmacasına kanmasınlar. Kimi mağazalar 150 liralık alışverişe 75 lira,  kimi mağazalar 500 liralık alışverişe 100 lira indirim kampanyası gibi  uygulamalarla ile insanları limitli alışverişe zorluyor. Vatandaşlarımız  vitrinlerdeki bu indirim aldatmacasına kanmasınlar. İhtiyaçları ne kadarsa o  kadar alışveriş yapsınlar ve alışveriş çılgınlığına girip kredi kartı limitlerini  şişirmesinler."

22 Eki 2016 - 13:18 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber