Kaydıraklı mağazayı yurt dışına çıkarıyor

Boyner, yeni konsepti Wepublic ile 1 ayda 10 bin kişilik günlük ziyaretçi sayısına ulaştı. İçindeki kaydırakla dikkat çeken Wepublic’te yatırım devam edecek. İstanbul’da 4, İzmir, Ankara ve Antalya’da birer mağaza açılacak. Yurt dışına açılım Avrupa’dan başlayacak

BEYMEN, YKM ve Çarşı markalarıyla büyük mağazacılıkta iddialı olan Boyner Grup, yeni konsepti Wepublic ile 1 ayda
10 bin kişilik günlük ziyaretçi sayısına ulaştı. Mağazada ortalama 250 TL ürün fiyatı ile alışveriş yapan müşterilerin sepet ortalaması 475 TL oldu.
‘Eğlence’ konsepti
Toplam 20 milyon dolarlık yatırım yapılan ve içindeki kaydırakla dikkat çeken Wepublic’ten birinci yılın sonunda 120 milyon TL’lik ciro hedefleyen Boyner, ‘eğlence’ konseptli yeni markasını hem Türkiye geneline hem de yurt dışına açmaya hazırlanıyor. Boyner Grup Perakende
Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Elif Çapçı İstanbul’da 4, Ankara, İzmir ve Antalya’da birer mağaza açmayı planladıklarını, yurt dışına da açılmayı hedeflediklerini bildirdi.  Çapçı, “Trendlerin buluştuğu, kapısından giren herkesin istisnasız mutlu olacağı, kendini rahat ve özgür hissedeceği, tekrar tekrar gelmeye doyamayacağı bir ortam yarattık. Bu formatı önce Türkiye’de ve ardından Avrupa öncelikli olmak üzere yurtdışında yaygınlaştırmak istiyoruz. Şimdiden pek çok şehirden ve farklı AVM’lerden davetler alıyoruz” dedi.
Avrupa’ya öncelik
Çapçı, yatırım yapmaya devam edeceklerini de belirterek, “Gelecek mağaza hedeflerimiz arasında Anadolu Yakası’nda açmayı planladığımız ikinci mağazamız bulunuyor. Kısa sürede İstanbul’da 4 mağaza; ardından Ankara, İzmir ve Antalya’da 1’er mağaza açmayı planlıyoruz. Wepublic, bayrağının kısa sürede Avrupa başta olmak üzere yurt dışında dalgalanacak olması da ilk hedeflerimiz arasında” diye konuştu.

07 Eki 2016 - 09:04 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber