Kamuya 6 bin kişi alınacak

Başvuru 28 Ekim'de yüksekokul ve üniversite mezunu 5 bin sağlık personeli  alacak. Gümrük Bakanlığına ise 763 memur aranıyor. Sağlık personeli olarak kamuya girmek isteyen  adaylar 28 Ekim-03 Kasım 2016 tarihleri arasında ÖSYM'nin  http://www.osym.gov.tr adresinden tercihler alanına; ardından da KPSS-2016/7 tercih işlemleri alanından Kimlik Numarası ve sifresini girerek tercih yapabilecek

GÜMRÜK çin 31 Ekim son Gümrük ve Ticaret Bakanhğı'nda memur olmak isteyenler için ise 21 Ekim'de başlayan başvurular 31 Ekim'de sona erecek. Sözlü sınavlar 12 Aralık 2016 ve 6 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak. Sözlüye girmek isteyenin; Bakanlığın kurumsal internet sitesinde (www.gtb.gov.tr) yer alan iş talep formunu elektronik ortamda doldurarak müracaat etmesi gerekiyor. Posta ve diğer şekillerde müracaat kabul edilmiyor.

26 Eki 2016 - 09:20 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber