Kamuda ücret üst sınırı belli oldu

KAMUDA kurulların personeli için ücret üst sınırı 6,745 TL olarak belirlendi.

Kamuda kurul, üst kurul, enstitü ve fon adı altında kurulmuş kurumların personeli için 2012 yılının birinci altı aylık dönemindeki ortalama ücret toplamı üst sınırı 6,745 TL olarak belirlendi. Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlanan konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararına göre, kapsama dahil personele yapılmakta olan ayni ve nakdi ödeme unsurlarına yeni bir unsur ilave edilmemesi ve bu üst sınırının aşılmaması kaydıyla, 2012 yılının birinci altı aylık döneminde kapsama dahil personelin mali ve sosyal hakları, kurum içi hiyerarşik yapıların gerektirdiği ölçüde ve mevzuatı dahilinde yüzde 4 oranına kadar yetkili organlar tarafından belirlenecek oranlarda artırılabilecek.

#

14 Haz 2012 - 03:25 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber